02 November, 2008

tekid.

Nii. Mul on mõned küsimused laiemale ringile.
Tahan osta Dollile ühe paksema teki ka ja arvatavasti sellise vihmateki. Ja kas keegi oskab soovitada mingit konkreetset tekki või firmat. Ja kas mingi voodriga või ilma jne. Hinnaklass võiks ikka normaalsuse piiridesse jääda :)

6 comments:

TuuliR said...

MIna enda omale vist järjekordselt tekki ei osta. Või kui siis mingi õhukese fliisvoodriga vihmaka. Voodriga siis selle pärast et ei hõõruks karva maha nii kergelt (mõnel hobusel hõõruvad tekid õlad paljaks). Tavaline fliis tekk tal on, peale trenni korraks peale panna kui kuivab aga muidu ei saa ta nii surt koormustki ja elab 24/7 õues kusjuures on olemas varjualune. Tekk suruks karvad vastu keha ja hobusel hakkaks veel suurema tõenäosusega külm. Ka nägin ma eelmine talv väga selgelt, kui edukalt tekib saju ajal hobusele looduslik "tekk". Vihma korral moodustus veest karva pealmistesse kihtidesse tuule eest kaitsev kiht, selle all oli kuiv ja soe karv. Lõrtsi saju ajal tekkis ka hobusele korralik koorik. Ja karvane, tihe saba-lakk on ka head

grets said...

Horzest saab suht odavalt ilusaid tekke. Kui sa talveteki (v paksema teki) ostad väljas käimiseks, siis soovitan kindlasti osta selline, mis peab ka vett vähemalt mõnda aega.

Ja kui õlad ära hõõruvad, siis selle vastu aitab õlatekk (ka Horzes müügis).

Heidi said...

Ta on karvane küll, aga just selleks juhuks, kui õues on selline vihmane/lörtsine ilm, siis ei saaks nii palju märjaks ja tallis oleks pärast kuiv. Ja sees ei tahaks päev otsa hoida.

grets said...

Siis võta vast vihmatekk, talvel fliis alla (kui tahad) ja voila. :D

Meika said...

mina soovitaksin sulle nt voodriga vihmatekki käib ka külmematel talve ilmadel ja samas vihmaga jne on ka suht hea. aga siis mingi pooldekaela ulatuva kaelaosaga, siis ei tule vihm sisse :P .
fliisvoodriga pole mõtet nagu eriti osta kuna fliis ei hinga

Kersti said...

Aramisel on Horze vihmakas, mõnusa fliisvoodriga:) peab vett superhästi,odav on..või noh,hind kvaliteedi suhtes ikka super..ja nagu ..üldse ei kurda:) olen täitsa rahul.. + ega eestis nii palju valida polegi.ja kuna ara on karvane,ei taha teda mingi paksu teki alla toppida, lihtsalt vihma ja tuule eest on mõnus:) so yeah,head teki ostmist!

  • Fotoalbum- Heidih
  • Hobufoorum- Fatah
  • E-mail- Fatah@hot.ee
  • Msn- Bobsk@windowslive.com
  • Rate- Gerbera-
  • Orkut- Heidi H.