22 March, 2009

Tagasilöök.


Nonii. Jah, muidugi, arva veel, et peale nii suurt puhkust sul hobune ilusti jalutab.

Igastahes, täna läksin suure hurraaga talli, tegin boksi korda, särkivärki ja siis natuke rääkisin Kadriga juttu ja läksin puhastasin Dollu ära. Hiljem viskas Kadri mu selga ja üritasin siis jälle tipatapatama minna. NO EI. Ei liigu. Tee mida tahad, aga tema ei liigu. Mitte kuhugi. Okei, taandas ta veits, aga see ka natuke. Täiesti ******. Kadri jamas vahepeal Tigrisega, kukkus alla ja perutasid seal.. AGA IKKAGI, E I L I I G U. isegi siis, kui Kadri ja Tigris ees läksid, ja Kalla ka ammu läinud oli, seisab tema ikka kohapeal. Mul viskas üle, tulin alla ja kõndisin temaga heinakuhjani. Läksin seal selga, ja..... ei liigu :'( akljdhkajdhkdsj. Siis veel hammustab mind jalast ja lööb tagant üles, lidutab kõrvu, mis iganes. Täiega masendav. Kuidagi saime tagasi talli ette, aga tuju oli suht nullis. Ma oli väga vihane.
Peale sõitu, ajasin ta minema. Siis seisin veits ja tips jooksis mäest alla minu juurde, no on pugejas :') Kuidas sa saad enam vihane olla?
Jooksutasime neid veidi ja Kadril süttis ladvas tuluke, et võiks mingi takistuse nikerdada. MÕned hetked möödas ja umbes 50 cm oli ees. Aga kumbki tüdrukutest ei avaldanud soovi hüpata ja siis lükkasime tavalisteks lattideks. Peagi jooksis Dollu üle, ja tegi väikese põrke. Esimene siin. Nunnu. Veidike tsillisin veel ja siis läksime Kadriga kutsude juurde.
Aa, ja see ka veel, et ma saan endale koera :)

Videod: http://toru.ee/profile/Heidih
Pildid: http://fotoalbum.ee/photos/Heidih/sets/713515

No comments:

  • Fotoalbum- Heidih
  • Hobufoorum- Fatah
  • E-mail- Fatah@hot.ee
  • Msn- Bobsk@windowslive.com
  • Rate- Gerbera-
  • Orkut- Heidi H.