09 March, 2009

Tulevikuplaanid.

Eelkõige soovin saada nüüd sõitmisega järjepeale. Ilusateks ilmadeks sadula saada ja siis korralikult sõitmas käima. No muidugi segab õppimine ratsutamist ja see aasta veel eksam. Aga eks näeb mis saab. Suvel tahaks mingil võistlusel ka muidugi ära käia, aga ilma treeningutta- kuhu sa lähed niimoodi? Jumal kui kiiresti aeg läinud on. Ja ta on nii kaua seisnud, pinnas ei luba eriti midagi teha ka, teed on jääkirme all või siis uputavad. Ilma sadulatta on minul valus sõita tema seljas ja pole kus sõita. Niisama jookseb ta ise, eraldi jooksutama ei hakka. Praegu käingi niisama teda nunnutamas ja puhastamas ka aeg-ajalt. Ussirohu annab siis arst mingil ajal. Issand, sepa peaks kutsuma ka. Ma ei tea, keda kutsuda? Kas kutsuda siit samast Pikk (kui hästi ta teeb.. 8-)) või siis natuke kaugemalt natuke usaldusväärsem.. Pole õrna aimugi, vanematega ka seda arutada ei saa, sest nad ei jaga sellest midagi, muidugi nemad tahavad võimalikult odavalt läbi saada, aga ei saa :P

Suvel tuleb Dollik siis vanaema juurde ma arvan. Peab talle seltsilise(d) otsima ja kuhugi tallimoodi asjanduse ehitama. Peab mõtlema, mis süsteemiga me teeme. Kas vabapidamise moodi, või tallielu. St, et sellist suurejoonelist talli ei tee, vaid paariboksiga nö. välitalli, kus hobused saavad ise varju minna, kui tahavad. See variant oleks muidugi ideaalne. Ja siis see ka, et kas hobused hakkavad järgmine talv sama silo või heina. Silo muidugi parem, aga siis peab selle ostma.

Ma nüüd tõttan talli :) Mõnusad ilmad on ka suht.. :P

5 comments:

Helina said...

seltsiliseks võiksid actori ju rentida?(A)

Heidi said...

VIska raha, ma rendin :D Nii lihtsalt see ka ei käi.. Kahjuks. Pigem siis keegi maksab mulle, et oma hobust meil hoiab :d

Krista said...
This comment has been removed by the author.
Meika said...

mul segab ratsutamine õppimist xD .
aga kui suveks sinna, ehita väliboks või nii :) suvel ilusad ilmas ka ju enamjaolt,;) . Võta talle seltsi lammas need on ässad tegelased, ei kähmle kaja sinna kus hobune oma pabulad jätab sealt ta ei söö, aga samas sealt sööb lammas, ja seal kuhu lammas oma pabulad jätab sealt lammas ei söö, samas sööb hobune, et mõtekam 1 lammas muretseda :D:

Heidi said...

Krista: Ma rääkisin sulle, et see ussirohi tuleks siis nädal enne süste ja arst teaks täpselt mida anda. Sa ei peagi sellest aru saama ;) Ära arva, et ma ei oska ussirohtu anda. Värkimine sama asi mis kapjade puhastamine? :O Misasja?
Meika: Lambad meil olnud juba :D Ei taha enam. Tahaks ikka hobuselist :P

  • Fotoalbum- Heidih
  • Hobufoorum- Fatah
  • E-mail- Fatah@hot.ee
  • Msn- Bobsk@windowslive.com
  • Rate- Gerbera-
  • Orkut- Heidi H.